dinsdag 25 november 2014

TADAA KAL sjaal af!


Nog niet geblokt, maar ik wilde deze sjaal toch laten zien. Hij is ruim 2 meter en gebreid op naald 4 met alpaca van Drops.Het patroon is gemaakt door Stephen West en nu te koop via ravelry
Ik heb precies 2 weken over deze sjaal/omslagdoek gedaan. Waarbij ik een lang weekend niets kon doen omdat ik moest wachten op wol :-) Een superleuk patroon, wel in het Engels, maar met duidelijke uitleg via twee youtube filmpjes.





12 opmerkingen:

  1. Prachtige sjaal geworden!! Ik vind vooral de kleuren combinatie erg mooi.

    Liefs,
    Stefanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooi, inderdaad ook prachtige kleurencombinatie!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is prachtig! Wat heb je dat snel gedaan. Heb je tussendoor wel geslapen?? :)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een prachtige sjaal! Die mag je met heel veel trots dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie sjaal is het geworden. Mooie kleurcombinaties en een apart patroon, Je hebt het snel voor elkaar gekregen zeg, had je last van een koude nek? ;-)
    Veel draagplezier, het goede seizoen komt er aan!
    Groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een schitterende sjaal!! Die kleuren zijn prachtig bij elkaar en Stephen West is altijd goed voor wat moois! Wel sta ik te kijken van de snelheid waarmee je dit gemaakt hebt! Geen overbelaste spieren en gewrichten gekregen???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, gelukkig niet. Ik doe tussendoor wel oefeningen die ik van de fysio heb gekregen. Een tijdje terug had ik namelijk wel een overbelaste schouder ( door een verkeerde houding achter de computer in combinatie met te veel haken :-)) Truuk is om alles goed los te houden....

      Verwijderen
  7. Die kleuren zijn echt prachtig. Mooie sjaal. En precies op tijd klaar want brrr wat is het fris... Ik heb nog een vraagje, wat is geblokt?

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat het verkeerd is geschreven en het geblockt moet zijn. Je maakt je sjaal vochtig en zet het met spelden vast ( op een zachte ondergrond, zoals bv foam). Als het dan droog is blijft alles mooi in vorm. Werkt ook heel goed bij haakwerk. Ik maak op die manier granny's mooi vierkant....

      Verwijderen
  8. Oh wauwie, wat een ontzettend mooie sjaal. En wat een prachtige kleuren heb je gebruikt! Hij riekt naar de zee op een koude winterochtend. Of herfstochtend, in dit geval :o)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...